Hoogwaardige HPL-tafels: modern, stijlvol design

Bent u op zoek naar hoogwaardige HPL-tafels? Bij Sumisura stelt u hoogwaardige HPL-tafels op maat samen. High pressure laminate (HPL) is een combinatie van papierpulp en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Die toplaag zorgt voor de grote slijtvastheid van HPL. De HPL-laag wordt geplakt op een plaat van berkenmulitplex van 24 mm. Dit zorgt voor een stijlvol design en veel mogelijkheden. Met een op maat gemaakte HPL-tafel, zoals een salon- of eetkamertafel, van Sumisura heeft u een uniek en krasbestendig pronkstuk in huis.

Designtafel van HPL samenstellen

Bepaal de basis
U kunt kiezen uit 5 basisvormen voor het tafelblad: 

 rechthoekig
 rond
 vierkant
 ovaal
 tonvormig

Heeft u een andere bladvorm voor ogen? Geen probleem. Sumisura produceert dan het tafelblad op basis van een door u aangeleverde, duidelijke tekening. We maken alles mogelijk door middel van maatwerk, omdat de gehele ontwikkeling in eigen beheer is. We horen graag wat uw wensen zijn voor een tafelblad op maat.

Kies uw kleur

Naast het kiezen van de vorm is het mogelijk om de kleur en eventueel het motief te bepalen. Sumisura biedt u een zeer groot kleurenpalet en diverse structuren en motieven, zoals hoogwaardige HPL-tafels met een keramiek-look. Zo kunt u kiezen uit:

 129 effen kleuren

 32 steen- en structuurmotieven

 61 houtmotieven

Selecteer het onderstel

De collectie onderstellen van Sumisura is zeer uitgebreid. U kiest uit een selectie van 18 onderstellen. Elk onderstel is in de door u gewenste ral-kleur te spuiten. Ook is de hoogte van de poten aan te passen. Zo krijgt u een designtafel die volledig aansluit bij uw behoeften.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze hoogwaardige HPL-tafels? Of wilt u een unieke HPL-tafel op maat laten maken, bijvoorbeeld een unieke tafel met een ronde vorm? Breng dan een bezoek aan een van onze talloze verkooppunten. Voor meer informatie kunt u tevens contact met ons opnemen via (0252) 41 89 50 of via info@sumisura.nl.